Det lönar sig att ta humorn på allvar

Det bevisar Happy Tammsvik som under lördagens Upplands Bro-gala utsågs till Årets besöksnäringsföretag 2016.


Under Upplands-Brogalan tilldelades Happy Tammsvik den fina utmärkelsen Årets besöksnäringsföretag i kommunen. Ett pris som delades ut av Visita och Upplands Bro kommun och som hyllar aktörer som bidrar till positiva besöksupplevelser i kommunen.

I nomineringen hyllas Happy Tammsvik för att ha gått utanför ramarna och ha skapat ett vågat och genomtänkt koncept i en klassisk bransch. Och för att de öppnat en marknad för kreativa möten med fokus på kreativa rum och upplevelser – som resulterar i verklig nytta och idéer för kunderna.

Vinnarmotiveringen talade sitt tydliga språk:

” Årets vinnare har genom en djärv nysatsning skapat konferensupplevelser utanför de traditionella ramarna. Tack vare en stor lyhördhet gentemot kunderna har årets vinnare skapat ett koncept i en annars konservativ bransch, där varje konferens blir unik med unika teman och en gastronomisk upplevelse som står i centrum för upplevelsen. Genom att framgångsrikt engagera personalen möts gästerna av en gedigen och genomtänkt vistelse där det skapas kreativa möten genom humor och överraskningar. Happy Tammsvik är en värdig vinnare av priset Årets besöksnäringsföretag.”

– Vi är så otroligt stolta och glada över den här utmärkelsen. Det är ett bevis för att vi tänkt rätt och en bra spark i rätt happy riktning. Det är dessutom väldigt roligt att kommunen ser potential i besöksnäringen och tagit initiativ till galan och priset, säger Ulrika Bergström, hotelldirektör på Happy Tammsvik.

Happy Tammsvik är mötesplatsen som tar humorn på allvar genom att ge gästerna alla förutsättningar för att tänja sin egen gränslösa kreativitet. Här finns konferenslokaler i alla färger och former och stort antal aktiviteter för alla smaker. Inomhusbeach, herrgård med fågelkvitter inomhus och bollhav där tankarna kan flöda. 121 härliga hotellrum varav 16 i exklusivitet, på Villa Mälargården.

Mötesplatsen som tar humorn på allvar. Happy Tammsvik är ett modernt möteshotell byggt på en klassisk herrgårds ägor. Med sina många och annorlunda konferenslokaler, 105 hotellrum och nästintill oändliga antal aktiviteter är det en härlig plats för roligare möten och minnesvärda kickoffer. Happy Tammsvik ligger vid Mälarens strand endast 40 minuter från Stockholm och Arlanda.

Villa Mälargården ligger 600 meter från Happy Tammsvik. Här erbjuds möten i exklusiv avskildhet i egen villa. Tempererad utomhuspool året om, gym, bastu, relax och ett stort öppet lantkök gör denna pärla till något alldeles extra.