TLBV Förvaltning AB äger sedan tidigare fastigheterna på konferensanläggningarna Tammsvik (Bro) och Krägga (Bålsta). Driftsbolagen har tidigare ägts av Jenny Ljungbergs kedja c/o Hotels men blir nu två fristående verksamheter med fokus på konferensverksamhet på Tammsvik samt konferens- och weekendverksamhet på Krägga.

Båda anläggningarna har stor potential och vi ser fram emot möjligheterna som erbjuds när man äger helheten. Vi kommer att satsa på utveckling av både hårdvara och koncept, främst mot konferensmarknaden där anläggningarna varit framgångsrika tidigare.

”Båda anläggningarna har stor potential och vi ser fram emot möjligheterna som erbjuds när man äger helheten. Vi kommer att satsa på utveckling av både hårdvara och koncept, främst mot konferensmarknaden där anläggningarna varit framgångsrika tidigare. TLBV Förvaltning AB vill ansvara för både fastighet och rörelse. Vi har tagit in extern managementhjälp via Top Meeting i Stockholm AB som ägs av Johan Hjort, tidigare VD på Tammsvik och Krägga. Johan, tillsammans med kollegorna Marcus Åkerlind och Tommy Eriksson är ett starkt och kompetent team som vi känner stort förtroende för” säger Fredrik Waern på Tagehus.

TLBV Förvaltning AB tillträdde bolagen den 27 december 2013.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Fredrik Waern, VD T Ljungberg BV
Tel. 08-545 417 53, 070-594 93 92

Hjördis Berg, CFO T Ljungberg BV
Tel 08-545 417 57, 070-744 07 37

Johan Hjort, Top Meeting i Stockholm AB
Tel: 070-286 00 00